03 Mar
03Mar

15 точки за размислување и креирање одлука за спортот и партиципацијата во спортот на вашето дете. Пролет доаѓа, сега е вистинскиот момент!!! Размислете и направете вистински избор... Убедени сме дека "CHERRY училиштето за спорт и тенис" ќе биде вашиот најдобар избор до сега.

1.Едукација 

2.Унапредување на самодоверба и самопочитување 

3.Зголемување на способност за концентрација 

4.Свест за самодисциплина, заложба, истрајност и одговорност 

5.Справување со притисок и стрес 

6.Развој на морални врлини, чесност, правичност, емпатија, почит кон другите 

7.Развој на свест за достигнување и користење на личниот потенцијал 

8.Развој на способност на морално резонирање и одлучување

9.Вештина на комуникација 

10.Вештини за соработка и раководење 

11.Спремност за прифаќање на одговорност, обврски и превземање ризик 

12.Однос кон победа и пораз

13.Подобрување на физичка спремност , моторика и координација 

14.Ориентација во простор и време 

15.Подобрување на општо здравје и контрола на телесната тежина

За детални информации контактирајте го тимот на ЦРЕША СПОРТ:

+389 71 33 44 33 Вилма Марковска

info@cherrysport.net

info@cherrycup.mk

Comments
* The email will not be published on the website.