Zagrli me druže


27 Mar
27Mar

Kako nas stiglo i snašlo ovo čudno vreme korone ostali smo bez svog tenisa. Nema aktivnosti na terenu. Ostali smo bez treninga, bez turnira, bez putovanja, be novih saznanja, bez novih prijateljstva, bez novih izazova i utisaka. Promenio nam se način života i živimo život kakav nismo navikli. Živimo bez igre koja nije samo deo života, već je ceo naš život. Igramo se samo u mislima, joooj a to je tako čudno i neobično.

Dečiji tenis ONLINE !!! Svaki dan po jedna poruka dok ovo stanje ne prođe. Da se potsetimo, da ne zaboravimo. Da znamo da su deo ovih istrukcija koje svaki dan slušamo važne samo za ovu situaciju, a ne za celi život. 

Danas mislimo o ZAGRLJAJU. Divnim, jedinstvenim, jednostavnim i nezamenljivim pokretom. Koji dolazi iz srca, kojim pokazujemo ljubav, osećanja, kojim nekome kažemo i pokažemo da nam je drag, da nam je drug i da smo srećni što smo zajedno. Nemojte slučajno da pomislite da smo socijalno neodgovorni, da nismo spremni za saradnju (veliki šampioni su uvek odgovorni i uvek spremni za saradnju) poštujemo sve instrukcije, disciplinovani smo i pratimo uputstva koje dobijamo, ali opet željni smo, željni smo  jednog drugarskog, oslobođenog svih strahova iskrenog, toplog ZAGRLJAJA. 

Malo smo prošli arhivu naših slika. Ima zagraljaja milion. Odabrali smo neke, sa nadom da će ih ubrzo biti novih ... isto milion 

Tonči, Nina i Ema

Vilma, Deki i Ema

Sara, Danica i Isi

Viktor i Ivan

Taša, Ema i Nina

braća Travice

Stefi i Vilma

Mia i Mina 

Stefi i tata

David, Tonči i Vanja

Bojan, Vasilij i Vladan

Stefi, MC Donalds, Pavel, Gogo i Ivan 

Marko, Filip, Viktor i Uroš

Gogo i Stef

Nina, Zoi i Ema

Viktor i mama

Danica, Sara, Vanja i Arsenije

Ivan, Vilma, Milan i Filip

Mihajlo, Sara i Vanja

Isi i mama

Petar, Viktor, Tonči, Jovan i Vanja

tri musketara

David, Vilma i Arsenije

....

...

Čuvajte se, čuvajte svoje bližnje i vidimo se nadamo se uskoro na terenu, i ovu lekciju "ZAGRLJAJ ... za drugara...za bolji tenis" ne zaboravite nikada, ali baš nikada !!!

Comments
* The email will not be published on the website.