Sorry, registration has ended.

Ciklus od 3 podgotvitelni teniski turniri za najmalite igrači i za onie koi kuso vreme igraat tenis.


  • Date: 12.9.2021 17:00
  • Location: atk premium club (Map)

Description

Natprevaruvačko edukativen nastan na koj igračite ke započnat da se natprevaruvaat, ke se zapoznaat so turnirskiot ambient. turnirskite pravila, turnirskata atmosfera. Vo edena neopteretena, sportsko natprevaruvačka atmosfera ke naučat deka tenisot e igra koja izobiluva so zadovolstvo i žar, deka e fantastično čuvstvoto na sportska pobeda, no deka nemože sekogaš da se pobedi. Malite igrači ke naučat i deka da izgubiš ne e strašno (dokolku si dal se od sebe), ke naučat da gi kontroliraat svoite emocii, svoite misli, sostojbata vo koja se naogaat... ke naučat i deka za da dojdeš do pobeda potrebno e da sobereš najgolem broj na poeni i sega koga si mal i početnik , a i podocna koga ke staneš šampion.


Podgotvuvame iznenaduvanja za site učesnici, zatoa što veruvame i znaeme deka prvite teniski natprevaruvački iskustva treba da se pozitivni, točni ispolneti so vnimanie i ljubov. Znaeme deka čuvstvata i iskustvata od prvite sportski natprevaruvački obidi ostanuvaat i ne pratat cel život , što god da pravime i so što god da se bavime.

Dragi naši mali igrači, započnete sega i ne sopirajte dodeka ne stanete gordi na sebe i na svoite sportski veštini koi gi poseduvate !!!


Prijavete se na vreme na :

mail: vilma@cherrycup.mk ili na viber +381 61 665 48 61