ТИПИКА - Пржилница за кафе
Speciality Coffee Skopje

15% попуст

СЕКОГАШ СВЕЖО ПРЖЕНО КАФЕ

Во постојана потрага на свежи вкусови ќе се обидеме да ви понудиме кафе пржено со љубов и внимание, исполнето со ноти на секаков вид на овошје што го нуди поднебјето од каде што потекнува. Кафе од Африка каде надморската височина и вулканската почва отвора нови длабочини во цветните и цитрусни вкусови, кафе од Јужна Америка проткаено со вкусови на чоколадо, карамела и овошје, кафе од Средна Америка со детали на хибискус, какао и цитрусни овошки, кафе од Индија, Индонезија, Папуа Нова Гвинеа, Танзанија, Бурунди…

Целта на ТИПИКА е постигнување на континуираност и постојаност во квалитетот што ќе резултира со совршена екстракција на вкусови во секое време. Посетете ја нашата интернет продавница и посегнете по вашата омилена врста.

https://www.tipika.mk