MTP SPORTS CLUB


MTP SPORTS CLUB
Tenni club - Skopje

discount TBA

MTP Sports Club е место создадено за да ги задоволи потребите на сите генерации.

Освен тениски клуб, МТП располага и со школа за фудбал како и терени за кошарка.

Нудиме спорт и рекреација за секоја возраст.

Атрактивниот и модерен изглед на нашиот клуб Ви нуди и простор за уживање во секој период од денот. Пријатната, опуштена атмосфера и специјалитетите од нашата кујна, како и беспрекорната услуга која ќе ја добиете од нашите вработени се доволен мотив да бидете дел од нашиот клуб.

Кај нас може да ги прославите Вашите најсеќни моменти, родендени, матури, мекици, крштевки, како и деловни состаноци, презентации и промоции.

МТП е уживање за целото семејство за време на викендите.