Играм, учам, собирам...бр.3

04.12.2021 Скопје

Јас и мојот тим - брз дубл турнир ГОЛЕМИ И МАЛИ 

Заедно - подобро!

Позади секој мал играч кој што верува во себе, стои возрасен кој што верувал прв!

Едукативно - креативна работилница HEALTHY FOOD FOR WEALTHY MOOD

Изложба се подготвува

Сите на терен и турнирите можат да почнат. Црвен турнир за најмалите, портокалов турнир за поголемите и брз дубл турнир за сите.

Задолжително загревање пред игра

Тим за поддршка и помош во реализација на мечевите

Со нетрпение чекаме мечевите да почнат

Подготвени да покажат што знаат и умеат - црвениот CHERRY тим ги собира своите поени

Договор куќа гради... секогаш!

Потртокалов ИГРАМ, УЧАМ, СОБИРАМ...бр.3

Повторно еден поен одлучи за тоа кој ќе го освои трофејот

Лука Шекеров овој турнир собра најмногу поени

One team same dream - диплома за мене и мојот тим 

На секој турнир во своето ранче имаме и банана, научивме и зошто. Од овој турнир имаме и кутивче за банана, нема повеќе смачкани и поцрнети банани во нашето ранче.

Ништо без поддршка на оние кои најмногу не сакаат - огромна благодарност до сите родители и најблиски кои го одвоија ова саботно попладне и беа со нас. Се гледаме на НОВОГОДИШНИОТ ИГРАМ, УЧАМ., СОБИРАМ во вторник 28.12.2021 во 17.00. До тогаш не ни останува ништо друго освен да бидеме вредни, паметни и посветени на своите тренинзи и на се друго со што се бавиме!

Ве сака сите тимот на ЦРЕША СПОРТ