СКОПСКИ ЖЕНСКИ ТЕНИСКИ ТИМ ЦРЕША

Ако имате повеќе од 18 години, ако имате желба да спортувате и да научите да играте тенис или да напредувате во тоа што го знаете станете дел од Скопскиот женски тениски тим Цреша.

Пријавете се на време и станете дел од тимот, Дац и тренерскиот тим на Цреша спорт ве очекуваат и подготвени се да ги споделат со вас сите тајни на овој наш убав спорт.

Скопски е да играш тенис со Дац

Заради здравје, заради спорт, заради рекреација и релаксација, заради нови сознанија и пријателства, споделување на искуства и огромно уживање. Научете да играте тенис, или подигнете го нивото на својот тенис.

Одберете еден од трите,  пакети за партиципација во тимот:

1. Еден тренинг неделно, четири недели - 2500 ден.

2. Два тренинга неделно, четири недели - 3800 ден.

3. Три тренинга неделно, четири недели - 5000 ден.

Детални информации и пријава може да направите  на вибер контакт :

+381 61 665 48 61 - Вилма Марковска

или на мобилен телефон:

+389 71 33 44 33 - Вилма Марковска

Се гледаме наскоро на тениски терен и не заборавете “Скопски е да играш тенис со Дац“... НАЈСКОПСКИ !!!