Драги мали шампиони,

Согласно регионалната одлука за преминување на границите помеѓу земјите во регионов без ПЦР тестови од 12.10.2020 одлучивме да направиме промена на датумите за отпочнување на некои од турнирите во склоп на Cherry Cup Skopje 2020. Новиот распоред на отпочнување на турнирите е следниот:

13.10.2020 U12 

14.10.2020 U13 

14.10.2020 U11 

15.10.2020 Green 

17.10.2020 Orange 

17.10.2020 Red 

Го правиме тоа со цел да на секој еден мал играч од регионов му дадеме шанса да биде дел од овој наш интернационален турнир. Да на секој еден мал играч од регионов му овозможиме да се натпреварува во еден прекрасен амбиен кој го подготвивме за сите вас, да игра, да учи и да даде се од себе на тенискиот терен. Сакаме на сите да им овозможиме да уживаат во убавините на нашиот град и земја и да поминат нови незаборавни денови на Cherry Cup Skopje 2020.

Ве покануваме да го прифатите предизвикот, да ги составите своите тимови на најблиски околу вас и да се пријавите за овој единствен и сосема необичен детски турнир. Ве очекуваме подготвени, со отворена душа и срце, со прекрасни подароци за сите и фантастични награди за најдобрите.

И во оваа прилика им се заблагодаруваме на сите кои ни помогнаа да ја креираме овогодишната Cherry приказна, затоа што само така и единствено може. Заедно, професионално и за доброто на децата и на сите нас.

Драги мали шампиони со радост ве очекуваме во нашиот убав град и на Cherry Cup Skopje 2020

Вилма Марковска 

 турнирски директор и тимот на Cherry Cup Skopje 2020

линк за регистрација, според возраста и тениското ниво одберете го турнироткој ќе го играте. Можете да одберете еден или повеке турнири

http://mail.cherrycup.mk/index.php/registracija

Dear little champions,

According to the decision of the governments in the region we are able to cross the borders without PCR tests starting 12.10.202. That's why we decided to make some changes in dates and schedules of the beginning of some tournaments in Cherry Cup Skopje 2020. The new schedule for the tournaments is as follows:

 13.10.2020 U12

14.10.2020 U13

14.10.2020 U11

15.10.2020 Green

17.10.2020 Orange

17.10.2020 Red

We did this to give chance to every little player from the region to be a part of this international tournament. Every little player will be able to compete in the wonderful ambience which we have prepared for you, to play, to learn and to give all its force on the field. We want everybody to be able to enjoy the beauty of our town and spend some unforgettable moments on Cherry Cup Skopje.

We dare you to take the challenge, prepare the teams near you and to enroll for this unique and unusual tournament for children. We are ready for you; open hearted, wonderful gifts are waiting for you and very unusual awards for the best.

We use this opportunity to thank all that helped in creating this fantastic event and participated in our Cherry story, because that is the only way.

Together professionally all for the best of the children and for all of us.

Dear little champions we expect you eagerly in Skopje on Cherry Cup Skopje 2020

Vilma Markovska

 director of the tournament and team Cherry Cup Skopje 2020

ONLINE ENTRY !!!

http://mail.cherrycup.mk/index.php/registracija

Dragi naši mali šampioni,

Obzirom da su odrasli doneli odluku o međusobnom prelasku granice bez PCR testova od 12.10.2020 za zemlje našeg regiona odlučili smo promenimo datume početka nekih od Cherry Cup Skopje 2020 turnira. Novi raspored je sledeći:

13.10.2020 U12

14.10.2020 U13

14.10.2020 U11

15.10.2020 Green

17.10.2020 Orange

17.10.2020 Red

Odlučili smo to sa ciljem da svaki mali igrač u regionu dobije šansu da bude deo našeg internacionalnog turnira. Cilj nam je omogućiti svima da se takmiče u fenomenalnom ambijentu koji smo pripremili, da svako dobije mogućnost da igra, da uči i da sve od sebe na teniskom terenu. Želimo da omogućimo svima da uživaju u našem gradu i zemlji i da provedemo nove nezaboravne dane na Cherry Cup Skopje.

Pozivamo vas da prihvatite izazov, da sastavite svoj tim oko vas i da se prijavite na ovaj jedinstveni i sasvim neobični dečiji turnir. Spremno vas čekamo, otvorenom dušom i punim srcem, divnim poklonima za sve i fantastčnim nagradama za najbolje.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su nam pomogli da sastavim ovogodišnju Cherry priču, jer jedino tako i može. Zajedno, profesionalno i za dobro svih nas, a posebno vas, male igrače

Dragi naši mali šampioni, čekamo vas u Skoplju i na Cherry Cup Skopje 2020

Vilma Markovska

direktor turnira i Cherry Cup Skopje 2020 organizacioni tim

LINK ZA ONLINE REGISTRACIJU !!!

http://mail.cherrycup.mk/index.php/registracija