6.3.2021 Скопје

Скопска, спортско - едукативна програма за малите спортски воини и нови шампиони ... како шампионите кои ги знаете од телевизија, на кои им се восхитувате и кои, својот тениски пат токму вака го започнале. 

Овозможете им на своите деца да спортуваат на најубав можен начин  и да низ тениската игра растат, созреваат и еден ден станат вистински ШАМПИОНИ. Шампиони на својот живот, вредни, едуцирани, освестени млади луѓе, професионалци во спортот или професиите со кои одлучиле да се занимаваат.

Низ оваа програма покрај тениската и другите спортски вештини, децата ќе научат многу и за вистинските животни вредности. Ќе научат многу за своето тело, за своите емоции, своите сништа, другарството, предизвикот на учењето и откривањето на новите сознанија, моќта на тимскиот дух, возбудата на патувањата, инспирацијата на новите средини кои ги запознаваат и најважно од се ќе научат дека сами и единствено сами се креатори на своето секојдневие и својата иднина. А ние возрасните сме тука да ги воведеме, насочиме, поддржиме и им пренесеме љубов и енергија, толку неопходни за остварување на сонот кој го сонуваат.

Зошто токму тенис?

Тенисот е само една обична детска игра со топка или ... училиште за живот... повеќе

Програма

Програмата е прилагодена на условите на пандемија. Тенисот е еден од најбезбедните спортови во овие услови!!!

- основна тениска програма - комбиниран тениски тренинг со развој и на други спортски вештини

прочитајте уште нешто: 

CHERRY ENERGI by Dejan Novkovski

- спортско едукативни работилници за деца и родители

- детски креативни и едукативни работилници

- вклучување во натпреварувачки систем со адаптирани за деца формати на натпреварување

прочитајте уште нешто: 

CHERRY CUP SKOPJE 2021 - меѓународен детски тениски турнир во Скопје

- мини спортски кампови

- летни и зимски тениски кампови

прочитајте уште нешто: 

CHERRY SUMMER TENNIS CAMP - So ljubov od Makedonija - Ohrid 2021 

- тимски излети и патувања

прочитајте уште нешто: 

TIME TO TRAVEL - Belgrade

Возраст ... од 5 години

и се е прилагодено на возраста, рекет по мерка, терен по мерка, топчиња по мерка, формати на натпреварување по мерка, работилници по мерка на децата

Како да се запишам на тенис? 

Контактирајте го Cherry тимот и станете дел од него!!! 

info@cherrysport.net 

+389 71 33 44 33 

+381 61 665 48 61 вибер 

контакт Вилма Марковска

Услови за партиципација 

Програма CHERRY 2 (4 недели)-цена 2800 ден.

- два комбинирани тренинга неделно

- две детски работилници

- една спортско едукативна работилница за деца и родители

Програма CHERRY 3 (4 недели)-цена 3600 ден.

- три комбинирани тренинга неделно

- две детски работилници

- една спортско едукативна работилница за деца и родители

Останатите активности од програмата на "CHERRY училиште за спорт и тенис" се реализираат по дополнителен договор, надомест и со навремена најава.

ПРЕПОРАЧАНА ПОЧЕТНА ПРОГРАМА ОД 12 НЕДЕЛИ !!!

- Програма CHERRY 2 + CHERRY TИМ членство 7000 ден.

- Програма CHERRY 3 + CHERRY TИМ членство 9000 ден.

Позади секое дете кое верува во себе, стои родител кој што верувал прв. Верувајте во своите деца и овозможете им да преку спорт и тенис израснат во единственото нешто што е важно, вистински луѓе.