Dream the CHERRY dream12.02.2021 Скопје

Како ѓе освоиш нечие срце, доколку не ја раскажеш вистинската приказна ...

Запознајте ги малите воини на тениските терени, тие го сонуваат својот шампионски сон !!!

Зошто детски тенис за секое дете?

Да го направиме детскиот тенис препознатлив и важен за сите, станете и вие Cherry dream builders !!!

Поддржете ги активностите на CHERRY SPORT!

Што е CHERRY SPORT? 

- регионална мрежа

- прв и единствен спортско едукативен HUB во регионот

- членски и loyalty систем 

Годишна програма 2021 - Cherry sport ... и тоа не е се

Cherry sport е организатор на веќе традиционалниот Cherry Cup Skopje. И оваа година, веќе во подготовка Cherry Cup Skopje 2021. Одберете начин на кој ќе бидете дел од овој несекојдневен детски спортски настан во Скопје.

Оваа година планирани 5 Cherry Cup турнири во регионот. Во најава се фантастични локации и организатори во Скопје, Охрид, Белград, Ниш, Врдник...

Мал совет за малите играчи... Играј, учи, созревај и расти со тениската игра, немој да си само обичен играч кој добро знае да го удира тениското топче, стани ЧОВЕК. Секој ден биди подобра верзија на себе и научи вештини кои ќе ти овозможат да бидеш единствен шампион на сопствениот живот. 

Запратете не или станете еден од тимот...